Vi kan bygga 80 lägenheter för äldreboende på Torsvik!

Mitt i hjärtat av Härnösand vill vi bygga 80 lägenheter för äldreboende. Vi kan komma igång snabbt då vi ägt fastigheten sedan 2010 och detaljplanen är godkänd och klar. Inflyttning kan ske våren 2024.

Torsviks äldreboende kommer erbjuda de boende det bästa av två världar. Ett modernt äldreboende med otrolig utsikt över den välkända vattenspegeln av centrum och havsutsikt från merparten av alla lägenheter samtidigt som det centrala läget innebär att det alltid kommer finnas liv och rörelse att beskåda från boendet.

Det centrala läget erbjuder även ett stort utbud av handel, livsmedel, service, caféer och restauranger. Närheten till Härnösands resecentrum gör det samtidigt möjligt för både personal och anhöriga att resa hållbart till och från äldreboendet.

De boende, personal och anhöriga vill att äldreboenden ligger central då det ökar chansen och möjligheten för anhöriga att hälsa på samt gör det lättare för personal att ta sig till jobbet vilket gör att en redan svårrekryterad personal blir lite lättare att rekrytera.

Eftersom vi bygger ett modernt, funktionellt och hållbart äldreboende kommer det vara certifierat enligt ”Miljöbyggnad Silver” som innebär en kvalitetssäkring ur miljösynpunkt.

Charlie Söderberg

Komma i kontakt

Vi svarar vanligtvis inom 24 timmar

KIAB Fastigheter är ett familjebolag med säte i Stockholms län som främst drivs av fyra bröder med anknytning till Härnösand.

Vi har stor erfarenhet av att bygga äldreboenden runtomkring i Sverige och har under en 10-års period bland annat byggt äldreboenden i Eskilstuna, Södertälje, Enköping, Norrköping, Helsingborg, Laholm, Motala och Sala. Boendet i Sala var en av finalisterna till Årets äldreboende 2020.

Just nu bygger vi ett äldreboende med 60 lägenheter i Halmstad.

Vi har vårt ursprung i Härnösand därför ser vi det som en del av vår hemmamarknad och är gärna kvar som långsiktig ägare av Torsviks äldreboende men om kommunen vill köpa äldreboendet eller en kontrollerande del av det när det är färdigt får de gärna göra det.

För mer information gå gärna in på vår hemsida: www.kiabfast.se